X_d_200.png

Розширення асортименту.

На нашому виробництві виникла  потреба  в розширенні асортименту  продукції, які рішення порадите?

 

В першу чергу потрібно більш конкретно визначитися, які види виробів Ви хотіли б впровадити на Вашому виробництві – пшеничні чи житні, хліб чи булочні вироби, масові чи спеціальні сорти хлібобулочних виробів. По всіх цих групах виробів фахівці «Хлібного дому» розробили ряд рецептур:

1.Хліб із суміші пшеничного і житнього  борошна.

2.Хліб з пшеничного борошна.

3.Вироби булочні  із суміші  пшеничного і житнього борошна.

4.Вироби булочні із пшеничного борошна.

5.Вироби хлібобулочні здобні.

6.Кекси.

Ми надаємо скорочені варіанти НТД для ознайомлення та проведення пробних випічок, це можна зробити і з нашим технологом. Для цього потрібно лише нам зателефонувати.

 

Повернутись до консультацій