krem_1.jpgmix_1.jpgkrem_2.jpgmix_2.jpgkeks_1.jpgmix_3.jpg

Покращувачі "ВІТАПАН"

Покращувачі "ВІТАПАН"® забезпечують:

 

- збільшення водопоглинної здатності борошна;

- покращення реологічних властивостей тіста, полегшення його механічної обробки;

- сприяння швидкому формуванню структури тіста та прискорен­ня його бродіння;

- збільшення об’єму виробів, покращення структури пористості та еластичності м’якушки;

- гладеньку поверхню та рівномірне золотисте забарвлення скоринки;

- покращення смаку та аромату готових виробів;

- уповільнення процесу черствіння;

- продовження строку зберігання хліба.

  

vitapan_bulka.jpg

Призначення: комплексний хлібопекарський покращувач для виробництва булочних виробів.

Дозування: 0,2-0,5 % від маси борошна.

 

vitapan_zdoba.jpg

Призначення: комплексний хлібопекарський покращувач для виробництва булочних здобних та листкових виробів.

Дозування: 0,2-0,5 % від маси борошна.

 

vitapan_universal.jpg

Призначення: універсальний комплексний хлібопекарський покра­щувач для виробництва пшеничних сортів хлібобулочних виробів.

Дозування: 0,2-0,5 % від маси борошна.

 

vitapan_universal_plus.jpg

Призначення: універсальний комплексний хлібопекарський по­кращувач для виробництва пшеничних сортів хлібобулочних виробів.

Дозування: 0,1-0,3 % від маси борошна.

 

vitapan_intensyv.jpg

Призначення: комплексний хлібопекарський покращувач для виробництва пшеничних сортів хліба та низькорецептурних бу­лочних виробів. Рекомендується для прискорених способів при­готування тіста.

Дозування: 0,1-0,3 % від маси борошна.

 

vitapan_klasik.jpg

Призначення: комплексний хлібопекарський покращувач для виробництва пшеничних сортів хліба та низькорецептурних бу­лочних виробів. Рекомендується для класичних технологій з три­валим бродінням.

Дозування: 0,1-0,3 % від маси борошна.

 

vitapan_antyrop.jpg

Призначення: хлібопекарський покращувач для запобігання і боротьби з картопляною хворобою хліба.

Дозування: 0,1-0,5 % від маси борошна.

 

  _Pokrasch_logos-fin.jpg

Призначення: засіб для запобігання і боротьби з картопляною хворобою хлібобулочних виробів.

Дозування: 0,07 - 0,3% від маси борошна.

 

 _Pokrasch_extra.jpg

Призначення: покращувач-підкислювач для виробництва житньо-пшеничних сортів хлібобулочних виробів.

Дозування: 0,3 - 1,5% від маси борошна.

 

 _Pokrasch_super.jpg

Призначення: універсальний хлібопекарський покращувач для виробництва пшеничних та житньо-пшеничних сортів хлібобулочних виробів. Рекомендується застосовувати при переробці борошна з низьким вмістом клейковини.

Дозування: 0,5 - 2% від маси борошна.

VITAPAN---pokrashuvachi.jpg 

Порушення рекомендованого дозування може погіршити якість готової продукції.

Продукція фасується у паперові багатошарові мішки масою 5 кг і 10 кг.

 

Висококваліфіковану консультацію з питань, пов’язаних з хлібопеченням, використанням дріжджів та додатків з виїздом на Ваше виробництво забезпе­чать Вам спеціалісти Інноваційного центру хлібопечення "Хлібний дім".

Послуги безкоштовні для покупців продукції під ТМ"ВІТАПАН" та "Львівські дріжджі".

Контактний телефон: +38 (032) 225 53 55, 298 98 25, 298 98 40.

 

Повернутись до асортименту