drizhdzhi03.jpg

Дріжджі львівські пресовані

Presovani.jpg

Дріжджі львівські хлібопекарські пресовані мають низьку вологість і менше дозування для замісу тіста, ніж передбачено рецептурою.

 

Завдяки високій мікробіологічній чистоті дріжджі не піддаються швидкому псуванню при транспортуванні і зберіганні та не мають властивості „самозігріву”. Завдяки дотриманню санітарних норм і правил, ретельному мікробіологічному контролю виробництва - дріжджі львівські пресовані мають стабільно високі якісні показники.

 

 

Якісні показники:

• підіймальна сила,хв,не більше - 40;

• кислотність,мг оцтової кислоти на кінець строку зберігання/ -240;

• вологість,% не більше - 70.

 

Строк придатності дріжджів - 30 діб / за температури від 0 до 100С/.

 

 Рекомендовані дозування:

Спосіб приготування тіста

дозування дріжджів, %

Традиційний опарний спосіб

згідно з рецептурою

Безопарний спосіб

1,6 - 2,5

Прискорений спосіб

2,0 - 3,5

 

Призначення:

Львівські дріжджі пресовані придатні для традиційного та прискореного способу приготування тіста, для виробництва хлібобулочних виробів, різноманітних за рецептурою.

 

Дозування Львівських дріжджів залежить від технології приготування тіста, рецептури його приготування, технічного оснащення підприємства, якості сировини та умов виробництва.

 

Примітки:

• при використанні покращувачів борошна дозування дріжджів зменшується;

• наведені витрати дріжджів львівських пресованих є орієнтовними на українські технології та якість сировини і можуть змінюватись залежно від умов кожного конкретного виробництва.

 

Дріжджі Львівські пресовані виготовляються у фасуванні: 42 гр., 100 гр. та 1 кг.

 

Повернутись до асортименту