drizhdzhi03.jpg

Дріжджі "Стандарт хлібний Класичні"

1kg_Standart-classic__1.jpgДріжджі "Стандарт хлібний Класичні" мають низьку вологість і менше дозування для замісу тіста, ніж передбачено рецептурою.

 

Завдяки дотриманню санітарних норм і правил, ретельному мікробіологічному контролю виробництва - дріжджі "Стандарт хлібний Класичні" мають стабільно високі якісні показники.

 

Якісні показники:

• підіймальна сила,хв,не більше - 40;

• кислотність,мг оцтової кислоти на кінець строку зберігання/ -240;

• вологість,% не більше - 70.

 

Строк придатності дріжджів - 30 діб / за температури від 0 до 100С/.

 

 Рекомендовані дозування:

Спосіб приготування тіста

дозування дріжджів, %

Традиційний опарний спосіб

згідно з рецептурою

Безопарний спосіб

1,6 - 2,5

Прискорений спосіб

2,0 - 3,5

 

Призначення:

Дріжджі "Стандарт хлібний Класичні" придатні для традиційного та прискореного способу приготування тіста, для виробництва хлібобулочних виробів, різноманітних за рецептурою.

 

Дозування Дріжджів "Стандарт хлібний Класичні" залежить від технології приготування тіста, рецептури його приготування, технічного оснащення підприємства, якості сировини та умов виробництва.

 

Примітки:

• при використанні покращувачів борошна дозування дріжджів зменшується;

• наведені витрати дріжджів "Стандарт хлібний Класичні" є орієнтовними на українські технології та якість сировини і можуть змінюватись залежно від умов кожного конкретного виробництва.

 

Дріжджі "Стандарт хлібний Класичні" виготовляються у фасуванні 1 кг.

 

Повернутись до асортименту